Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie reaktywacja EliteMT2?

przemek6864

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ma ktos kontakt z właścicielem elitemt2 i czy bd reaktywacja?  Moim zdaniem dużo osób by zaczęło grać każdy kto grał pamieta te klimaty tego serwera nie da się zapomnieć . Ja bym z chęcią zaczął grać od nowa :)

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

Opublikowano

Czy ma ktos kontakt z właścicielem elitemt2 i czy bd reaktywacja?  Moim zdaniem dużo osób by zaczęło grać każdy kto grał pamieta te klimaty tego serwera nie da się zapomnieć . Ja bym z chęcią zaczął grać od nowa :)

Reaktywacji na pewno już nie będzie, miesiąc przed zakończeniem działalności dobrej trójeczki administrator sam przyznał się do błędu. Ludzi nie będzie tak wiele, może na starcie, ale potem zostaną ci najlepsi i... KLĘSKA. Tak to jest, niestety, ale zawsze można powspominać trochę, tego nikt nie zabroni. ;)

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

no wiadomo :)

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

Opublikowano

Reaktywacji na pewno już nie będzie, miesiąc przed zakończeniem działalności dobrej trójeczki administrator sam przyznał się do błędu. Ludzi nie będzie tak wiele, może na starcie, ale potem zostaną ci najlepsi i... KLĘSKA. Tak to jest, niestety, ale zawsze można powspominać trochę, tego nikt nie zabroni. ;)

Do jakiego bledu ?

Opublikowano

Jeżeli mam być z Wami szczery, to jaka kolwiek reaktywacja serwera EliteMT2 nie miałaby sensu. Na serwerze grała stara ekipa, która zapewne nie chciałby robić wszystkiego od nowa. Serwer długo by nie postał, może max 2-3mc. 

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Jeżeli mam być z Wami szczery, to jaka kolwiek reaktywacja serwera EliteMT2 nie miałaby sensu. Na serwerze grała stara ekipa, która zapewne nie chciałby robić wszystkiego od nowa. Serwer długo by nie postał, może max 2-3mc. 

Potwierdzam, grałem na tym serwerze przez ok. 3 lata i praktycznie grała tam sama stara ekipa. Ludzie tam grający nie mieli by chęci robić wszystkiego od nowa.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Nie wiadomo czy będzie.

Od starej administracji Elite nie ma na co liczyć. Jak już będzie to od jakiegoś pseudo technika, który zrobi serwer tylko dla hajsu.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie wiadomo czy będzie.

Od starej administracji Elite nie ma na co liczyć. Jak już będzie to od jakiegoś pseudo technika, który zrobi serwer tylko dla hajsu.

Wiadomo :D  CS lepszy 

Opublikowano

To co było kiedyś na pewno nie będzie takie samo teraz. Wątpię że będzie reaktywacja.

Opublikowano

Jezeli nawet bedzie, to nie sadze ze pod taka sama domena (elitemt2.pl), chyba ze zostanie 'odkupiona' w co watpie, nawet jak 'powstanie' to skonczy tak jak 'pandora', czyli nawet nie wystartuje.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Co prawda o reaktywacji Elite nie słyszałem, ale chyba były jakieś plotki o DragonMT2 a to chyba było praktycznie to samo, ale nie wiem dokładnie co i jak.

Opublikowano

Pendulum.png

Opublikowano

Jeśli miałaby być reaktywacja to tylko od strony starej administracji, tak jak teraz Pandora.

Inne reaktywacje nie mają sensu

Opublikowano

Co Ty chrzanisz xD grałem na tym servie od początku do końca i z chęcią bym wbił, tak jak i wiele tedziaków z którymi mam kontakt. Stara ekipa to grała w końcowych dwóch latach servera. Bo jak slysze, że ktoś tu pisze, że cały czas byli Ci sami, to troche smiac sie chce.

niech wypali, będzie 1.5-1k graczy więcej nie trzeba. Bo na takiej pandorze to c**j nie gra. PvP ssie tam 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...